Socijalna medicina - ZNj

Априлски испитни рок 2020-Социјална медицина- Санитарно инжињерство I година

Катедра Социјалне медицине

ОБАВЈЕШТЕЊЕ ЗА СТУДЕНТЕ ЗДРАВСТВЕНЕ ЊЕГЕ

 Санитарно инжињерство- I година

ОБАВЈЕШТЕЊЕ ЗА СТУДЕНТЕ Санитарног инжињерства

I година САНИТАРНО ИНЖИЊЕРСТВО-предмет: Социјална медицина

АПРИЛСКИ  ИСПИТНИ  РОК

  1. АПРИЛ 2020. година у 15:00 (тест)  амфитеатар ЈЗУ Института за јавно здравство

Log in