Socijalna medicina - ZNj

II година Здравствена њега-предмет: Промоција здравља (Социјална медицина)

Катедра Социјалне медицине

ОБАВЈЕШТЕЊЕ ЗА СТУДЕНТЕ ЗДРАВСТВЕНЕ ЊЕГЕ

Здравствена њега- II година

ОБАВЈЕШТЕЊЕ ЗА СТУДЕНТЕ ЗДРАВСТВЕНЕ ЊЕГЕ

II година Здравствена њега-предмет: Промоција здравља (Социјална медицина)

СЕПТЕМБАРСКИ РОК

I термин 04. септембар 2018. година у 10:00 (тест) амфитеатар Медицинског факултета

II термин 25. септембар 2018. година у 10:00 (тест) амфитеатар Медицинског факултета

ОКТОБАРСКИ РОК

  1. октобар 2018. година у 10:00 (тест) амфитеатар Медицинског факултета

Проф. др Живана Гаврић

Log in