Statistika i informatika u farmaciji

OKT rok - Informacije i prijave

Poštovane koleginice i kolege, 

 

Studentska služba nije unijela datume za oktobarski ispitni rok u informacioni sistem, s toga studenti nisu mogli vidjeti u eStudent nalogu datum oktobarskog ispitnog roka, zakazanog za 08.10.2019. u 14.00 časova u sali 301 na Ekonomskom fakultetu za predmete Informatika u medicini, Medicinska statistika i informatika, Zdravstvena statistika i informatika, te Matematika sa statističkom analizom (MLD smjer). 

Oktobarski ispitni rok za Osnove informatike i informatiku u dentalnoj medicini i predmet Statistika i informatika u farmaciji je zakazan 10.10.2019. u 08.30 u sali 301 na Ekonomskom fakultetu. 

Socijalni rok će biti organizovan ukoliko bude bilo studenata kojima su navedeni ispiti ostali za uslov na dan 14.10.2019. O terminu i lokaciji studenti će biti obaviješteni u petak, 11.10.2019. Studenti u socijalnom roku će moći polagati praktične i pismene - kao i za svaki drugi rok. 

Očekivani termini za upis ocjena sa drugog septembarskog roka, kod prof. Komića, su početkom iduće sedmice (7-9.10). Sve informacije će biti na sajtu, čim profesor potvrdi. 

Na oktobarski ispitni rok mogu izaći samo studenti koji prijave ispit preko eStudent naloga. 

Mole se studenti da se preko Doodle linka prijave za ispit samo kako bi bio odštampan odgovarajući broj testova za praktične i pismene. 

Informatika u medicini - link https://doodle.com/poll/ztp6ev7s5vumni4b

Medicinska statistika i informatika - link https://doodle.com/poll/eb2f7kckvzkx3six

Zdravstvena statistika i informatika - link https://doodle.com/poll/hc9nyytnzkrtxhtg

Matematika sa statističkom analizom - link https://doodle.com/poll/hz6ycfwavfexw87p

Statistika i informatika u farmaciji - link https://doodle.com/poll/dqsywnzqpfppykvy

Za sve dodatne informacije budite slobodni da me kontaktirate na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 

Predmetna asistentica

Log in