Statistika i informatika u farmaciji

ЈУН и ЈУЛ - пријаве - Статистика и информатика у фармацији

Поштоване колегинице и колеге,

Јунски испитни рок из предмета Статистика и информатика у фармацији ће се одржати 17.06.2019. у сали 301 на Економском факултету (Сала са рачунарима на трећем спрату, лијево). Практични ће почети у 14.00, а писмени у 15.15 часова. На испит могу изаћи само студенти који пријаве испит преко еСтудент (Информационог система). Пријаву је потребно понијети са собом на упис оцјене. Термин за упис оцјене ће бити објављен у року од 7 дана од дана испита, скупа са резултатима. За јунски испитни рок потребно je пријавити се и преко Дудле линка због броја штампаних тестова. Линк за пријаву јунског рока: https://doodle.com/poll/2v29mtxh5tspcq4b Студенти који раде практични обавезно треба да имају Gmail и да знају како се практични учитава на Drive, те како да га подијеле са асистентицом. 

Јулски испитни рок је заказан за 01.07.2019. на истом мјесту, у исто вријеме (практични од 14.00, писмени од 15.15). Пријаве за јулски испитни рок су на линку: https://doodle.com/poll/aax49v67bz2mqx89 Све остало је исто као и за јунски рок. 

За све додатне информације, стојим на располагању на мејл Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Предметна асистентица 

Log in