Statistika i informatika u farmaciji

ЈУН - упис оцјена код проф. Комића

Поштоване колегинице и колеге, 

 

Упис оцјена из предмета Медицинска статистика и информатика (предмет на трећој години Медицине, општи смјер), Здравствена статистика и информатика (смјер Здравствена њега) и Статистика и информатика у фармацији (смјер Фармација) ће бити одржан сутра, 03. јула 2019. Како професор још увијек, због раније преузетих обавеза, не може одредити тачан термин и локацију уписа оцјена, студенти могу ујутро (до 09.30) донијети попуњене индексе (са читко исписаним називом предмета) са попуњеним пријавама, те их оставити на портирници Економског факултета (или код предметне асистентице, у кабинет - прво питати на портирници). За студенте који одлуче доћи лично на упис - молимо пратите сајт због информација о времену и локацији уписа. Предуслов за упис оцјена је да студент пријави испит преко еСтудент. Чим професор упише оцјене у току сутрашњег дана, поставићемо информације на огласну таблу гдје можете преузети индексе. 

Користим ову прилику да похвалим студенте смјера Фармација, школска 2018/19 година, због изузетних резултата на предмету (само 4 студентице нису испуниле све предиспитне обавезе, остали су положили испит у првом и другом љетном року са просјеком оцјена 9,90). 

За све додатне информације, слободно се обратите на мејл Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

Предметна асистентица, Драгана Прерадовић

Log in