Zdravstvena njega

Rezultati ispita - Zdravstvena statistika i informatika

Rezultati ispita - Zdravstvena statistika i informatika (28)

ОКТ 1 - Резултати - Здравствена статистика и информатика

Поштоване колегинице и колеге, 

У прилогу су резултати за предмет Здравствена статистика и информатика, за октобарски први рок. Молим све студенте који примијете да су прескочени, да им недостају бодови, или се сматрају оштећенима, да се јаве на мејл Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. (за све практичне и писмени код проф. Јасмина Комића), те на мејл Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. за писмени код проф. Прерадовића, најкасније до понедјељка, 26.11.2020. у 12:00 часова. Исти мејлови важе за увид у радове. 

О упису оцјена ћете бити благовремено обавијештени од стране предметног асистента, колеге Ђорђа Стојисављевића. 

Предметна асистентица 

Pročitaj više...

SEP 2 - Rezultati - Zdravstvena stat. i info.

Поштоване колегинице и колеге, 

У прилогу су резултати за предмет Здравствена статистика и информатика, за други септембарски рок. Молим све студенте који примијете да су прескочени, да им недостају бодови, или се сматрају оштећенима, да се јаве на мејл Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. (за све практичне и писмени код проф. Јасмина Комића), те на мејл Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. за писмени код проф. Прерадовића, најкасније до понедјељка, 05.10.2020. у 12:00 часова. Исти мејлови важе за увид у радове. 

О упису оцјена ћете бити благовремено обавијештени од стране предметног асистента, колеге Ђорђа Стојисављевића. 

Предметна асистентица 

Pročitaj više...

SEP - preliminarni rezultati Zdravstvena stat. i info.

Поштоване колегинице и колеге, 

У прилогу су прелиминарни резултати септембарског испитног рока из предмета Здравствена статистика и информатика (писмени и практични). Уколико неко сматра да је оштећен, или жели увид у рад, или некоме недостају бодови из писменог код проф. Комића и из практичних дијелова, молимо да се што прије (а најкасније до 20. септембра 2020. до 12.00 часова) јави на мејл Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. са именом, презименом, индексом, назнаком предмета. За писмени код проф. Прерадовића, молимо да контактирате професора на мејл Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 

Предметна асистентица

Pročitaj više...

AVG - Rezultati - Zdravstvena statistika i informatika

Поштоване колегинице и колеге, 

У прилогу су прелиминарни резултати августовског испитног рока из предмета Здравствена статистика и информатика (писмени и практични). Уколико неко сматра да је оштећен, или жели увид у рад, или некоме недостају бодови из писменог код проф. Комића и из практичних дијелова, молимо да се што прије (а најкасније до 04. септембра 2020. до 12.00 часова) јави на мејл Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. За писмени код проф. Прерадовића, молимо да контактирате професора на мејл Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 

Предметна асистентица 

Pročitaj više...

JUL - final - rezultati - Zdravstvena stat. i info

Poštovane koleginice i kolege, 

U prilogu su rezultati sa julskog ispitnog roka za predmet Zdravstvena statistika i informatika. Za informacije o upisu ocjena, obavijestiće Vas kolega Đorđe. Ako nekome nedostaju bodovi, ili smatra da je oštećen, potrebno je da se što prije javi na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. (za praktični dio i pismeni kod prof. Komića). Pismeni dio iz informatike pregleda prof. Preradović i za uvid u radove možete da mu se obratite na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 

Izvinjavam se što ste čekali na rezultate. 

Predmetna asistentica

Pročitaj više...

Zdravstvena stat. i info - jun + jul

Poštovane koleginice i kolege, 

U prilogu su rezultati junskog i julskog roka. Ako nekome nešto nedostaje, molim da se što prije javi na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. sa ime, prezime, indeks, predmet i šta nedostaje. 

Žao mi je što čekate rezultate, ali kako nije bilo drugog rješenja molim za razumijevanje. 

Predmetna asistentica 

Pročitaj više...

JUN 1 - Zdravstvena statistika i info

Poštovane koleginice i kolege, 

U prilogu su rezultati junskog roka za predmet Zdravstvena statistika i informatika - kompletni. Žao mi je što ste čekali. Molim sve kojima nedostaju bodovi sa JUN 1 roka da mi se što prije jave na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. (sa imenom, prezimenom, indeksom, predmetom i koji dio nedostaje - prethodno provjerite da li ste podijelili sa mnom ako je riječ o praktičnim), kako bi završili ovaj ispitni rok. 

Predmetna asistentica 

Pročitaj više...

Rezultati jan-feb Zdravstvena stat. i info

Poštovane koleginice i kolege, 

 

U prilogu su rezultati za predmet Zdravstven statistika i informatika za januar i februar 2020. Ako je neko preskočen, ili mu nedostaju bodovi, molim da se što prije javi na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 

Za sve naredne rokove informacije ćeete primati od novog asistenta, kolege Đorđa, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

Dragana Preradović 

Pročitaj više...

Rezultati - Zdravstvena statistika i informatika

Poštovane koleginice i kolege, 

U prilogu su preliminarni rezultati februarskog (i januarskog) ispitnog roka za predmet Zdravstvena statistika i informatika. Moguće je da su neki od vas preskočeni, tj. da im nisu unijeti bodovi. U slučaju da primijetite da vam nedostaju bodovi, molim da se odmah javite na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Za sve naredne rokove i narednu školsku godinu možete da kontaktirate kolegu Đorđa Stojisavljevića na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. (kancelarija u URCu, kampus). Ukoliko neko želi da dobije objašnjenje za bodovanje - može da se javi na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

O terminu upisa ocjena će vas obavijestiti kolega Đorđe. Izvinjavam se studentima na čekanju za rezultate. 

Dragana Preradović 

Pročitaj više...
Pretplatite se na RSS feed

Log in