Socijalna medicina - ZNj

Санитарно инжињерство-Испитни рок април 2019 година

Катедра Социјалне медицине

ОБАВЈЕШТЕЊЕ ЗА СТУДЕНТЕ ЗДРАВСТВЕНЕ ЊЕГЕ

 Санитарно инжињерство- I година

ОБАВЈЕШТЕЊЕ ЗА СТУДЕНТЕ санитарног инжињерства

I година САНИТАРНО ИНЖИЊЕРСТВО-предмет: Социјална медицина

АПРИЛСКИ  ИСПИТНИ  РОК

  1. АПРИЛ 2019. година у 15:30 (тест)  амфитеатар ЈЗУ Института за јавно здравство

Log in