Socijalna medicina - ZNj

Социјална медицина-Санитарно инжињерство- I година -ЈУНСКО-ЈУЛСКИ ИСПИТНИ РОК, 2019.

Катедра Социјалне медицине

ОБАВЈЕШТЕЊЕ ЗА СТУДЕНТЕ ЗДРАВСТВЕНЕ ЊЕГЕ

 Санитарно инжињерство- I година

ОБАВЈЕШТЕЊЕ ЗА СТУДЕНТЕ Санитарног инжињерства

I година САНИТАРНО ИНЖИЊЕРСТВО-предмет: Социјална медицина

ЈУНСКО-ЈУЛСКИ  ИСПИТНИ РОК

  1. ЈУН 2019. година у 15:30 (тест)  амфитеатар Медицинског факултета Универзитета Бања Лука

    04. ЈУЛ 2019. година у 15:30 (тест) амфитеатар Медицинског факултета Универзитета Бања Лука

Log in