Medicina

Априлски испитни рок 2020-Социјална медицина- Стоматологија VI година

Катедра Социјалне медицине

ОБАВЈЕШТЕЊЕ ЗА СТУДЕНТЕ СТОМАТОЛОГИЈЕ

VI година

VI година Стоматологије-предмет: Социјална медицина

АПРИЛСКИ ИСПИТНИ РОК

  1.  АПРИЛ 2020. година у 10:00 у Кабинету за Социјалну медицину Медицинског факултета Универзитета Бања Лука

Log in