Позив на дан отворених врата за M.Sc. i Ph.D. студије биомедицинских наука на Хебрејском универзитету у Јерусалему

studentska služba

Министарство вањских послова Државе Израел и амбасада Израела за БиХ са сједиштем у Тирани позивају Вас на онлајн дан отворених врата за M.Sc. i Ph.D. студије биомедицинских наука на Хебрејском универзитету у Јерусалему‏ који ће се одржати 14.03.2021 u 17:00 CET.

Придружите се врхунским истраживачким програмима у области биомедицине на Хебрејском универзитету у Јерусалему, једном од 100 најбољих свјетских универзитета. Програм се одвија у сарадњи са болницом Хадасса у Јерусалему. Савршен почетак академске истраживачке каријере, или каријере у pharma i biotech индустријама.

Овај дан отворених врата је јединствен – прво по томе што је упућем кандидатима који су заинтересирани како за магистериј тако и за докторске студије. Друго – фокус је на биомедицинским наукама и програмима с одличним стипендијама које трошкове студија могу учинити маргиналним и прихватљивим.

Хебрејски универзитет наглашава да посебно тражи најбоље студенте са медицинских факултета.

Линк за регистрацију – https://bit.ly/3l4pewx

Више информација на:

За додатне информације позивамо Вас да контактирајте Ади Каyам са међународног ођела Хебрејског Универзитета у Јерусалему на е-маил: adikay@savion.huji.ac.il.