PRAVILA PRIVATNOSTI

Medicinki fakultet vrlo ozbiljno shvata svoju odgovornost u pogledu zaštite podataka o ličnosti.

Vebsajt www.med.unibl.org  (u daljem tekstu vebsajt) obvezuje se da će štititi Vašu privatnost i omogućiti Vam najbolje moguće iskustvo korišćenja naše veb stranice. Kako biste što kvalitetnije iskoristili vrijeme provedeno na našim stranicama, potrebne su nam određene lične informacije o Vama, koje će nam pomoći da Vam pomognemo i prilagodimo sadržaj korisnicima. 

Molimo, pročitajte ovu izjavu kako biste razumjeli kako se odnosimo prema Vašim ličnim podacima. Ova izjava se može mijenjati pa preporučujemo da je povremeno provjerite.

Ova politika zaštite privatnosti opisuje načine na koji Medicinski fakultet koristi lične podatke posjetilaca. Davanjem svojih ličnih podataka i prihvatanjem Politike zaštite privatnosti potvrđujete da ste saglasni da se Vaši podaci koriste na način opisan u ovoj Politici. Ukoliko se Politika zaštite privatnosti promijeni, izmjenjeni tekst Politike ćemo objaviti na ovoj stranici.

Izjava o Privatnosti je dokument koji garantuje zaštitu privatnosti naših korisnika na Internetu. Vebsajt možete pregledati besplatno i bez ikakve obaveze da otkrijete svoj identitet ili ostavite bilo kakve lične podatke. 

PRIKUPLJANJE INFORMACIJA – NAČIN I RAZLOG

Posjetite li vebsajt, naš veb provajder automatski bilježi podatke koju uključuju IP adresu Vašeg računara, vrstu pretraživača, ime domena, vrijeme posjete, adresu veb stranice s koje ste došli, te sve informacije o stranicama koje posjetite na našoj veb lokaciji.

Ove podatke koristimo za statističke analize o korišćenju naših stranica, s ciljem da poboljšamo kvalitet usluge.

Napomena: naš Veb provajderne bilježi vašu e-mail adresu ili bilo koje druge podatke, koji bi se mogli iskoristiti za Vašu ličnu identifikaciju. Možete se isključiti iz bilježenja ovih podataka ako ispravno podesite vaš njeb pretraživač – više o tome u nastavku.

Podaci koje skupljamo su sljedeći:

  • Domen i IP adresa
  • Vrstu pretraživača i operativnog sistema pomoću kojeg je pristupamo našem sajtu
  • Vrijeme pristupa i dužinu posjete
  • Stranice koje posjećujete
  • Ukoliko ste linkovali naš portal sa nekog drugog sajta, adresu tog sajta
  • Ukoliko nam sami proslijedite informacije

Kontakt podaci i pitanja se čuvaju u internoj bazi dokle god autor ne zatraži da se pitanje iz interne baze izbriše.

KAKO DIJELIMO INFORMACIJE SA DRUGIMA?

Vebsajt neće prodavati, trgovati, iznajmljivati ili davati Vaše lične podatke trećoj strani, ukoliko to nisu subjekti iz organizacije događaja ili to nije nužno za pružanje usluge. 

SIGURNOST PRIKUPLJENIH INFORMACIJA

Vebsajt posebno brine da su prikupljene informacije o korisnicima sigurne i zaštićene od gubitka, promjena, nedozvoljenog pristupa i bilo koje vrste zloupotrebe. Sa našeg sajta linkovi mogu voditi na druge njeb sajtove. Ne snosimo odgovornost za politiku ili procedure za zaštitu podataka, kao ni za sadržaj na ovim veb sajtovima.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI KUPACA

Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. 

 GUGL ANALITIKA

Ova veb stranica koristi Gugl Analitiku za analizu korišćenja veb stranice. Google Analitika upotrebljava kolačiće za prikupljanje standardnih podataka internetskih zapisnika i posjetilaca ili podataka u anonimnom obliku. Informacije koje generira kolačić o vašoj upotrebi njeb stranice (uključujući IP adresu) prenose se Google-u. Informacije se zatim koriste za procenu korišćenja njeb stranice posjetioca i za prikupljanje statističkih izveštaja o aktivnostima na njebsajtu.

Guglova pravila o privatnosti dostupna su na adresi: https://support.google.com/analytics/answer/

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI

Putem ove veb stranice možete se povezati na druge veb stranice.  Mi nemamo kontrolu nad prirodom, sadržajem, tačnošću i dostupnošću tih lokacija. Postojanje takvih veza (“linkova”) ne znači nužno i saglasnost sa sadržajem ili mišljenjima izraženim unutar njih. Unutar svojih mogućnosti ulažemo svaki napor u održavanju ove stranice. Međutim, vebsajt neće biti odgovoran za nedostupnost veb sadržaja zbog tehničkih problema izvan naše kontrole.

PROMJENE IZJAVE O PRIVATNOSTI PODATAKA

Sve promjene izjave o privatnosti će biti zabilježene ovđe, tako da posjetioci naših stranica uvijek znaju koje informacije prikupljamo, kako ih koristimo i u kojim okolnostima ih dijelimo s trećom stranom.

KONTAKT: info@med.unibl.org