Gdje god se voli umjetnost liječenja, tu se u isto vrijeme voli i humanost.
Hipokrat

OGLASNA TABLA

Medicina

Farmacija

Radiološka tehnologija

Babištvo

Fizioterapija

Medicinsko laboratorijska dijagnostika

Sestrinstvo

Sanitarno inženjerstvo

Dentalna medicina

Zdravstvena njega (Stari program)

Stomatologija (Stari program)

Poslijediplomske   studije

Tradicija duga 43 godine

NOVOSTI

01
feb

Nacionalni dan borbe protiv duvanskog dima, 31. januar

Medicinski fakultet Univerziteta u Banjoj Luci, kao i svake godine podržava i obilježava Nacionalni dan borbe protiv duvanskog dima – 31. januar. Pušenje duvana i duvanskih proizvoda je globalni javnozdravstveni problem, a borba protiv duvanskog dima je odgovornost cijele zajednice.
ВИШЕ
28
jan

Dekan Škrbić gost Jutarnjeg programa RTRS-a

Dekan Medicinskog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci prof. dr Ranko Škrbić gostovao je na Jutarnjem programu na RTRS televiziji.
ВИШЕ
27
jan

IQPharm studijska posjeta Univerzitetu Trinity College u Dablinu

Nastavnici i saradnici sa studijskog programa Farmacija Medicinskog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci su u periodu od 12. do 14. decembra 2022. godine posjetili School of Pharmacy and Pharmaceutical Science, Trinity College Dublin.
ВИШЕ
25
jan

Konferencija o dislipidemijama i aterosklerotskim kardiovaskularnim bolestima

Udruženje za aterosklerozu i kardiovaskularna istraživanja Republike Srpske u saradnji sa Udruženjem kardiologa Republike Srpske organizuje konferenciju o dislipidemijama i aterosklerotskim kardiovaskularnim bolestima.
ВИШЕ
Časopis Društva doktora medicine Republike Srpske i Medicinskog fakulteta
scripta medica
0
AKTIVNIH STUDENATA
0
DIPLOMIRANIH STUDENATA
0
MAGISTARA, MASTERA I DOKTORA NAUKA
0
NASTAVNIKA I SARADNIKA
MISIJA

Misija Medicinskog fakulteta je da kroz stimulativno okruženje obezbijedi svojim studentima, nastavnicima i saradnicima sticanje obrazovnih i istraživačkih kompetencija kojima će dostići obrazovne i profesionalne standarde neophodne za zdravstveni, ekonomski i socijalni napredak u skladu sa projektovanim domaćim i međunarodnim prioritetima.

VIZIJA

Vizija Medicinskog fakulteta je da postane prepoznatljiv na regionalnom i međunarodnom nivou kroz izvrsnost u nastavi i naučno-istraživačkom radu, te da svojim kapacitetima doprinosi unapređenju zadravstvenog sistema.